Rimelig hjemmeside for din bedrift? Nettbutikk med VIPPS-betaling? Vi hjelper deg!


Ta kontakt for et  godt tilbud

Har du behov for online kurspåmelding- eller timebestillingssystem?


Ta kontakt for et  godt tilbud

Rask levering - du kan senke skuldrene og gjøre noe annet


Ta kontakt for et  godt tilbud

Hjemmeside bedrift

La AFFY lage hjemmeside for deg. Så kan du gjøre noe helt annet.

Om du skal lage ny hjemmeside for din bedrift eller organisasjon kan det være vanskelig å finne ut hvordan man skal komme i gang. Hvem kan hjelpe meg? Kan jeg gjøre det selv? Kanskje bedriften trenger en nettbutikk med VIPPS-betaling? Trenger du en bookingløsning? Vi tar oss av design og alt det tekniske med hjemmesiden, du trenger kun legge ut tekst og bilder. Med AFFY så får du god støtte underveis og en profesjonell hjemmeside for bedriften til en veldig god pris! Vi har laget hjemmeside til over 150 store og små bedrifter, organisasjoner og lag over hele landet. Se oversikten over hjemmesider vi har laget for inspirasjon.

Å lage hjemmeside er gøy - her er våre siste prosjekter » se alle her!

Hvordan lage hjemmeside? Vi gjør det enkelt

Det er viktig at din bedrifts hjemmeside ser bra ut. En dårlig hjemmeside kan få negative konsekvenser for hvordan dine kunder opplever din bedrifts seriøsitet. Din bedrifts webside er derfor et av de viktigste virkemidlene i din merkevarebygging. Vi gir deg personlig service hele veien slik at din bedrift får en hjemmeside og en nettbutikk som du kan være fornøyd med i mange år!  

Med hjemmeside fra AFFY kan du fokusere på det du er best til

Vi setter opp en løsning som passer dine behov

Vår publiseringsløsning (for oppdatering av innholdet på hjemmesiden) er utviklet med tanke på enkel bruk. Du får de funksjonene du trenger, et ubegrenset antall sider, og vi tilpasser om nødvendig funksjonaliteten på hjemmesiden til dine behov. Dette gjør løsningen brukervennlig uten unødvendig kompleksitet. Dersom du har skrevet tekst i f.eks. Word så vil du finne det enkelt å legge inn innhold på din hjemmeside. Og du får god hjelp til å komme i gang.

Ønsker du større fleksibilitet og muligheter når du skal lage webside kan en Wordpress-løsning være riktig valg. Wordpress er et system som lar deg administrere din hjemmeside. Systemet har en rekke moduler som gjør det mulig å levere avansert funksjonalitet på relativt kort tid. Affy har levert oppsett og vedlikehold av en rekke wordpress-hjemmesider.

Wordpress er også et godt utgangspunkt dersom du skal sette opp en nettbutikk. AFFY leverer hjemmeside + nettbutikk med VIPPS-betaling til meget konkurransedyktige priser!

 

Bli funnet på Google!

I tillegg til å sette opp løsningen for deg kan vi hjelpe deg med å etablere hjemmesider som er lette å finne i søkemotorer, og vi gir deg råd om de viktigste tingene å huske på når du skal lage hjemmeside for å være relevant og gi deg et konkurransefortrinn!

Kom raskt i gang med å lage hjemmeside

Vi fikser alt det praktiske, du trenger kun legge inn innhold på dine nye hjemmesiderHvis du velger AFFY blir det enkelt å lage hjemmeside og du får et profesjonelt resultat på kort tid! 
 

Ta kontakt så ringer vi deg

 

Dette får du:

Du får et brukernavn og passord for å logge deg inn i publiseringsløsningen. Du må ikke installere noen ting på din pc. Du kan lage et (nesten) ubegrenset antall sider og undersider. 

Du kan selv legge inn og redigere alt innholdet på websiden

Du kan legge inn tekst og bilder, vise bildeserier, ansatte, din produktportfolio. Du kan få en nyhetesoversikt/blogg med mulighet for å integrere mot Facebook, Twitter og Google+ m. flere. Kalender - du kan enkelt lage en aktivitetskalender slik at du kan vise de neste aktiviteter i kronologisk rekkefølge på din hjemmeside. Kart - du kan enkelt legge inn kart slik at dine kunder finner deg (Google Maps)
 
Du kan enkelt redigere og legge til innhold på hjemmesiden din
 

Mobilvennlig hjemmeside for bedriften

 - dine hjemmesider vil se bra ut både på store og små skjermer! Det koster ingenting ekstra! 

Nettbutikk

Å starte nettbutikk har aldre vært enklere eller mer aktuelt. AFFY hjelper deg med hjemmeside og nettbutikk, og setter opp VIPPS-betaling uten ekstra tillegg i prisen. 

Søkemotor 

på siden gjør at dine kunder raskt finner det de leter etter på din hjemmeside

Flere språk

Du kan legge inn innhold på inntil 3 språk, eller mange flere dersom vi bruker Wordpress.

Lag en nettside som gjør at du blir funnet på Google

Vi lager søkemotorvennlige hjemmesider. Men husk at den viktigste jobben er det du som gjør når du legger inn det gode innholdet på din bedrifts hjemmeside.

Besøksstatistikk. 

Vi setter opp statistikk over besøkende på din hjemmeside vha Google Analytics

Support

vi gir deg support slik at du kommer videre når du står fast. Det skjer ikke så ofte :) Å lage hjemmeside med AFFY er og skal være enkelt.

Vi ordner selvsagt det praktiske:

Vi setter opp hjemmesiden med et nytt domenenavn, eller du kan bruke et domene som du har fra før. Du får et webhotell med nok plass til ditt behov for opplasting av filer og bilder på din hjemmeside. Og når du skal sette i gang med å lage hjemmeside så hjelper vi deg i gang!

Du kan ta det med ro og bruke tiden på noe annet.

La AFFY lage hjemmeside - du kan slappe av og gjøre noe helt annet.

Skreddersøm

Dersom din bedrift har spesielle behov kan vi enkelt tilpasse systemet slik at du får den hjemmesiden du ønsker for din bedrift!

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Ta kontakt så tar vi en prat om hva vi kan gjøre for å løse dine behov for ny hjemmeside.

Nyheter

Padelon lansert med ny hjemmeside fra AFFY

Padelon er en norsk padelsenter-kjede med utspring i Trondheim padel. Kjeden har senter i Trondheim og Haugesund med planer om flere byer i løpet av kort tid. Se selv på https://www.padelon.no/

AFFY har levert flere nye timebestillingssystemer

Flere kunder har den siste tiden fått levert timebestillings- og bookingsystem fra AFFY. Disse tjenestene presenteres gjennom hjemmesiden timebestillingssystem.no

  • Barnas språksenter - timebestillingssystem for veiledningstimer
  • Flekkefjord båtutleie - utleie av fritidsbåter
  • Norgesbuss - kurspåmelding og timebestillingssystem for internt bruk
  • Alta kommune - kurspåmeldingssystem som blant annet skal brukes for deres sommerskoletilbud for barn
  • Studentsamskipnaden i Stavanger - kurspåmeldingssystem for studenter
  • Drammen sportsfiskere - bookingløsning for hytteutleie til medlemmer
  • Stiklestad Hundesenter - timebestillingssystem for dressurskurs
  • Sit idrett - timebestillingsløsning for fysioterapitimer for studenter

Xcamp ba AFFY om å lage hjemmeside

AFFY leverte hjemmeside bygget på Wordpress. Xcamp er en trygg og inkluderende aktivitetsfestival for barn og ungdom i alderen 13-16 år. Hjemmesiden brukes til å informere om festivalen. Se selv her: xcamp.one

Nye sameier med hjemmeside fra AFFY

AFFY har levert hjemmeside for sameiene Bruket Brygge i Fredrikstad og Støperiet i Moss. Se selv her: https://bruketbryggegressvik.no/ og http://stoperietmosssameie.no/

En god hjemmeside for sameier/borettslag skal være enkel og gi tydelig informasjon til beboere. 

AFFY har levert hjemmeside med bookingløsning for hytteutleie

golfparkenvoss.no presenterer hytten med vår egen bookingløsning for utleie av feriebolig. Se selv her 

Hjemmesidehjelp - for deg som vil komme enkelt og rimelig på nett

AFFY har lansert Hjemmesidehjelp som er en tjeneste for deg som ønsker å komme på nett raskt og enkelt, og som kanskje ser for seg en enkel side med informasjon om produkter, tjenester, referanser og kontakt. Gå til hjemmesidehjelp.no og se selv 

Cateringfirmaet God og Mett har fått ny hjemmeside

AFFY har levert hjemmeside med nettbutikk for cateringfirmaet God og Mett i Brummundal. Se selv på https://godogmett.no

Solbukta ungdomssenter med ny hjemmeside og nettbutikk fra AFFY

Solbukta utenfor Fredrikstad arrangerer rusfrie opplevelser for både barn, ungdom, voksne og eldre. Behovet var lage en hjemmeside som var enklere å administrere enn den de hadde, samtidig som de ønsket å selge billetter. Nettbutikken er koblet opp mot aktivitetskalenderen og man kan betale med VIPPS og kredittkort. Se selv på https://solbukta.no/

Shanti Yoga med ny hjemmeside, nettbutikk med VIPPS-betaling

AFFY har laget hjemmeside for Flekkefjord-bedriften Shanti Yoga. Hjemmesiden skal primært brukes til å vise timeplan, samt selge kurspakker for de ulike yoga-kursene. I tillegg skal det være mulig å kjøpe billetter til yoga-retreats og eventer. I nettbutikken betaler kundene kjapt og enkelt med VIPPS. Se selv på https://shantiyogaflekkefjord.no/

AFFY har laget hjemmeside for Løvlien Georåd AS

Da Løvlien Georåd skulle lage ny hjemmeside falt valget på AFFY. Vi har levert hjemmesiden med vår egen publiseringsløsning som passer godt sammen med nettsteder som skal presentere firmaet, tjenester og referanser. Se selv på https://georaad.no/

KontaktHvilke tjenester ønsker dere dialog med AFFY om?

Har dere hjemmeside i dag?

Dersom du lurer på hva det koster å lage hjemmeside, eller har andre spørsmål til AFFYs produkter og tjenester, bruk kontaktskjemaet på denne siden. Du vil få svar i løpet av kort tid.

 

Øvrig kontaktinformasjon:

E-post: info@affy.no

Telefon: 911 83 451

Postadresse: Nils Lauritssøns vei 23, 0854 Oslo