Lag hjemmeside med AFFY publisering

AFFY publisering gir deg muligheten til å oppdatere og endre dine hjemmesider selv, uten fordyrende mellomledd. For rask og enkel leveranse så anbefaler vi at du velger en av våre standardpakker. Dersom du har ytterligere behov kan vi imidlertid skreddersy utvidet funksjonalitet.

 

Med AFFY publisering kan du selv endre, eller lage nye nettsider basert på forhåndslagede maler. Det er like enkelt som å bruke Word! Beskrivelse av funksjonene finner du i tabellen under.

Funksjon Beskrivelse
Brukeradministrasjon AFFY publisering gjør det mulig å opprette et ubegrenset antall brukere. Brukerne kan være administratorer, redaktører, forfattere med publiseringstilgang og forfattere uten publiseringstilgang. For forfattere er det mulig å gi spesifikk tilgang til å oppdatere enkelte deler av nettstedet.
Ubegrenset antall sider Du kan legge til så mange sider du vil, med et ubegrenset antall undernivåer til hver side.
Nyhetspublisering Publisering av nyhetsartikler. De 10 siste artiklene kan for eksempel vises på forsiden
Dynamisk innhold Alle sidene i nettstedet kan oppdateres fortløpende. Du kan også legge til nye sider etter ønske.
Søk Et søkefelt er tilgjengelig fra alle sider på nettstedet. Søkeresultatet vises i en oversiktlig liste. Søket gjøres i alt innhold på siden, inkludert oversikt over ansatte.
Unik design AFFY utarbeider et profesjonelt design som ivaretar din bedrifts identitet. Det er også mulig å implementere AFFY publiseringtil et eksisterende design.
Passordbeskyttet AFFY publisering er passordbeskyttet med to nivåer. Et bedriftsnivå og et nivå der dere kan definere flere brukere, f.eks. en bruker for hver ansatt.
Legg til filer Legg ved filer (f.eks. word, excel, pdf mm.) i nettsider og nyhetsartikler.
Enkelt brukergrensesnitt Enkelt brukergrensesnitt med kontekst-spesifikk hjelpfunksjon
Visuell redigering Redigering av artikler og sider foregår i visuell modus. Det vil si at det er like enkelt som å sette opp et Word-dokument. Du vil også kjenne igjen flere av funksjonene fra Word.
Bildeadministrasjon Alle bildene som lastes opp til arkivet lagres i to eksemplarer. Et lite bilde til ingresser og et stort bilde. Du bestemmer selv dimensjonene. Det er enkelt å sette bilder inn i sider og artikler.
Filadministrasjon Oversiktlig filarkiv som er delt inn i kategorier for å gjøre det enklere å finne frem i filene.
Tidsstyring Alle innholdselementer kan ha et fra og et til tidspunkt. Dvs. at innhold kan publiseres innenfor gitte tidsrom.
Kalender Kalendermodulen lar deg legge inn aktiviteter som blir vist i en kalender på ditt nettsted. Dette kan være nyttig dersom din organisasjon har behov for å informere om kommende hendelser som møter, turer, konserter, foredrag og lignende. Kalendermodulen kan om ønskelig knyttes opp mot påmeldingsskjema.
To språk Det er mulig å legge inn f.eks. engelsk oversettelse på alle sider
Bildegallerier Lag bildegallerier fra dine produktserier, arrangementer, turer etc.

 

Følgende tilleggsmoduler er også tilgjengelig

 

Funksjon Beskrivelse
Nyhetsbrev Med denne modulen kan du la brukere av ditt nettsted melde seg på e-postlister som du kan sende ut felles nyhetsbrev til.
Responsskjema Gi besøkende mulighet til å sende inn tilbakemeldinger eller bestillinger via et responsskjema
Ansattoversikt  Oppretthold en oversikt over ansatte i bedriften. Dette er viktig for at dine kunder skal kunne kontakte deg, og må være oppdatert for at din bedrift skal fremstå som profesjonell.
Forum Integrer et brukerforum i dine sider.
Gjestebok Gi dine besøkende muligheten til å legge igjen sin mening.
RSS-feeds Integrer på en enkel måte nyheter fra valgfrie kilder på ditt nettsted.

 


Ta kontakt dersom ditt firma ønsker en demonstrasjon av AFFY publisering. Du vil da få tilgang til en fungerende versjon som du kan prøve ut ved hjelp av din egen nettleser.

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY