Rimelig hjemmeside for din bedrift? Vi hjelper deg!

Skal du lage ny hjemmeside for din bedrift eller organisasjon? Vi tar oss av design og alt det tekniske med hjemmesiden, du trenger kun legge ut tekst og bilder. Når du skal lage hjemmeside til ditt firma så må du ta hensyn til at stadig mer av internettbruk foregår fra mobiltelefoner og nettbrett - vi sørger for at deres nye hjemmeside blir tilpasset ulike skjermstørrelser. Med AFFY så får du god støtte underveis og en profesjonell hjemmeside for bedriften til en veldig god pris! Vi har laget hjemmeside til over 100 store og små bedrifter, organisasjoner og lag over hele landet. Se oversikten over hjemmesider vi har laget for inspirasjon.

Å lage hjemmeside er gøy - her er våre siste prosjekter » se alle her!

Lage hjemmeside - vi gjør det enkelt

Det er viktig at en hjemmeside ser bra ut. En dårlig hjemmeside kan få negative konsekvenser for hvordan dine kunder opplever din bedrifts seriøsitet. Din bedrifts hjemmeside er derfor et av de viktigste virkemidlene i din merkevarebygging. Vi gir deg personlig service hele veien slik at din bedrift får en hjemmeside som du kan være fornøyd med i mange år!  

Enkel administrasjon av innhold

Vår publiseringsløsning (for oppdatering av innholdet på hjemmesiden) er utviklet med tanke på enkel bruk. Du får de funksjonene du trenger, et ubegrenset antall sider, og vi tilpasser om nødvendig funksjonaliteten på hjemmesiden til dine behov. Dette gjør løsningen brukervennlig uten unødvendig kompleksitet som vi ser hos våre konkurrenter. Dersom du har skrevet tekst i f.eks. Word så vil du finne det enkelt å legge inn innhold på din hjemmeside. Og du får god hjelp til å komme i gang.

Hjemmeside med Wordpress

Har du spesielle behov kan en Wordpress-løsning være riktig valg. Wordpress har en rekke moduler som gjør det mulig å levere avansert funksjonalitet på relativt kort tid. Affy har levert oppsett og vedlikehold av en rekke wordpress-hjemmesider.

 

Hvordan lage en god hjemmeside? Bli funnet på Google!

I tillegg til å sette opp løsningen for deg kan vi hjelpe deg med å etablere hjemmesider som er lette å finne i søkemotorer, og vi gir deg råd om de viktigste tingene å huske på når du skal lage hjemmeside for å være relevant og gi deg et konkurransefortrinn!

Kom raskt i gang med å lage hjemmeside

Vi fikser alt det praktiske, du trenger kun legge inn innhold på dine nye hjemmesiderHvis du velger AFFY blir det enkelt å lage hjemmeside og du får et profesjonelt resultat på kort tid! 
 

Ta kontakt så ringer vi deg

Dette får du:

Du får et brukernavn og passord for å logge deg inn i publiseringsløsningen. Du må ikke installere noen ting på din pc. Du kan lage et (nesten) ubegrenset antall sider og undersider. 

Du kan selv legge inn og redigere alt innholdet på hjemmesiden
Du kan legge inn tekst og bilder, vise bildeserier, ansatte, din produktportfolio. Du kan få en nyhetesoversikt/blogg med mulighet for å integrere mot Facebook, Twitter og Google+ m. flere. Kalender - du kan enkelt lage en aktivitetskalender slik at du kan vise de neste aktiviteter i kronologisk rekkefølge på din hjemmeside. Kart - du kan enkelt legge inn kart slik at dine kunder finner deg (Google Maps)
 

Mobilvennlige hjemmesider for bedriften - dine hjemmesider vil se bra ut både på store og små skjermer! Det koster ingenting ekstra!

Søkemotor på siden gjør at dine kunder raskt finner det de leter etter på din hjemmeside

Flere språk: Du kan legge inn innhold på inntil 3 språk 

Søkemotorvennlige hjemmesider. Men husk at den viktigste jobben er det du som gjør når du legger inn det gode innholdet på din bedrifts hjemmeside.

Besøksstatistikk. Vi setter opp statistikk over besøkende på din hjemmeside vha Google Analytics

Support - vi gir deg support slik at du kommer videre når du står fast. Det skjer ikke så ofte :) Å lage hjemmeside med AFFY er og skal være enkelt.

Vi ordner selvsagt det praktiske: 
Vi setter opp hjemmesiden med et nytt domenenavn, eller du kan bruke et domene som du har fra før. Du får et webhotell med nok plass til ditt behov for opplasting av filer og bilder på din hjemmeside. Og når du skal sette i gang med å lage hjemmeside så hjelper vi deg i gang!

Skreddersøm
Dersom din bedrift har spesielle behov kan vi enkelt tilpasse systemet slik at du får den hjemmesiden du ønsker for din bedrift!

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Ta kontakt så tar vi en prat om hva vi kan gjøre for å løse dine behov for ny hjemmeside.

Nyheter

Kontakt

Hvilke tjenester ønsker dere dialog med AFFY om?
Webdesign
Publiseringsløsning
Søkemotoroptimalisering
Har dere webside i dag?
Ja Nei   

Dersom du lurer på hva det koster å lage hjemmeside, eller har andre spørsmål til AFFYs produkter og tjenester, bruk kontaktskjemaet på denne siden. Du vil få svar i løpet av kort tid.

 

Øvrig kontaktinformasjon:

E-post: info@affy.no

Telefon: 911 83 451

Postadresse: Nils Lauritssøns vei 23, 0854 Oslo

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY